Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Судді та помічники суддів можуть взяти участь в навчальному курсі "Основи права Європейського Союзу"

Реклама

Державна судова адміністрація України повідомила, що Проєкт ЄС "Право-Justice" оголошує про добір учасників на навчальний курс "Основи права Європейського Союзу".

"Навчальний курс проводитиметься Проєктом ЄС "Право-Justice" у співпраці з Національною школою суддів України. Він має на меті розширення знань про інститути, джерела та принципи права ЄС і, водночас, поглиблене опрацювання питань, що можуть мати практичне значення для українських суддів. Зокрема, програма курсу включатиме розгляд тем, пов'язаних із судовим захистом права ЄС, засадами конкурентного права ЄС і публічних закупівель, оглядом приватного права ЄС, а також питання Угоди про асоціацію Україна-ЄС як джерела права в Україні", - йдеться в повідомленні.

Формат: 5 інтерактивних модулів з лекційною та практичною частинами. Модулі проводитимуться дистанційно на платформі Zoom один раз на тиждень. Орієнтовна тривалість кожного модуля - 3-3,5 години.

Початок курсу: 12 жовтня 2022 року.

Тренери: національні та міжнародні експерти Проєкту ЄС "Право-Justice".

Учасники: 20 суддів та помічників суддів. Відбір учасників здійснюватиметься на підставі оцінки аплікаційної форми та мотиваційного листа, а також враховуватиме регіональне представництво та професійний досвід.

Для участі у відборі необхідно:

  • підготувати мотиваційний лист щодо очікувань від курсу та можливостей використовувати отримані знання і навички (має бути оформлений шрифтом Arial, кегель 12, інтервал 1.5, не перевищувати 1 сторінки);

Кінцевий термін для подачі заявок - 5 жовтня 2022 року.

Зазначається, що заявники, запрошені до участі в курсі, отримають відповідь щодо результатів відбору на свою електронну адресу.

Місяць подарунків для юристів оголошуємо відкритим! Тільки зараз оплачуй два рішення LIGA360, а третє отримай безоплатно. Встигни скористатися пропозицією до 31 жовтня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини