Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Голова Національного банку подав заяву про відставку

Реклама

Сьогодні, 4 жовтня, Голова Національного банку Кирило Шевченко подав на розгляд Президенту України заяву про відставку. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Нацбанку.

"В силу причин, пов'язаних зі здоров'ям, які я не можу надалі ігнорувати, прийняв для себе складне рішення. Я залишаю посаду Голови НБУ. Я звернувся до Президента України з проханням прийняти мою відставку. Дякую Президентові України за виявлену довіру та спільну роботу на користь держави - і в мирний, і у воєнний час...", - зокрема заявив він.

Зазначається, що до ухвалення відповідних рішень Верховною Радою України про звільнення та призначення на посаду Голови Національного банку, Правління Національного банку продовжить виконувати свої функції та здійснювати управління діяльністю Національно банку в поточному складі.

Миттєво аналізуй законодавство та виявляй найважливіше! Відтепер у LIGA360:Юрист результати пошуку доступні у візуальному форматі. Діаграми можна змінювати за багатьма критеріями: статусом документів, видавниками, категоріями та ін. Замов доступ за посиланням.

Читайте також:

Нацбанк оновив валютне регулювання для громадян та бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини