Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет з трудового права НААУ підготував методичні рекомендації для адвокатів щодо організації віддаленої роботи в роботодавців

Реклама

Комітет з трудового права Національної асоціації адвокатів України підготував методичні рекомендації для адвокатів «Організація та впровадження віддаленої роботи в роботодавців: стратегія адвоката», повідомляє пресслужба НААУ.

Посібник підготовлено з метою звернути увагу адвокатів на особливості організації та впровадження віддаленої роботи, адже надання працівникам такої можливості є чудовим стимулом, що підвищує продуктивність праці.

Крім того, віддалена робота стає перевагою, що часто мотивує працівників залишатися на своїх поточних посадах, особливо в умовах нестабільності в Україні.

Методичні матеріали дадуть змогу адвокатам краще дізнаватися про всі форми організації віддаленої роботи в Україні. Адвокати зможуть ефективніше консультувати клієнтів щодо особливостей організації дистанційної та надомної роботи, а також гнучкого режиму роботи, інформує НААУ.

У посібнику наведено сучасні позиції Верховного Суду щодо поточної практики з питань організації віддаленої роботи.

Адвокати НААУ знаходять правові позиції в LIGA360. 100 млн рішень українських судів з можливостями аналізу, прецеденти, юридична аналітика й новини. Замов прямо сьогодні - формуй ефективні рішення в пару кліків.

Читайте також:

Конфлікт інтересів в адвокатській діяльності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини