Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміни щодо виплат військовослужбовцям оскаржують в ОАСК

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов жителя Тернопільської області до Кабінету Міністрів України. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Позивач просить суд визнати протиправною та нечинною постанову Кабміну від 7 липня 2022 року №793, якою було внесено зміни до постанови від № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім'ям під час дії воєнного стану».

"Оскаржуваною постановою №793, окрім іншого, було встановлено, що додаткова винагорода до 30 тис. гривень здійснюватиметься пропорційно часу служби в розрахунку на місяць, а також залежно від місця несення служби та району ведення бойових дій", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Читайте також: Уряд вніс зміни до деяких питань бронювання військовозобов'язаних: документ

Закон щодо розширення переліку осіб, які не підлягають призову під час мобілізації, опубліковано

Військові повістки: хто і де має право вручати

Воєнний стан потребує оперативного пошуку інформації. Керівникам, юристам, бухгалтерам та hr-фахівцям як ніколи важливо встигати за змінами. У LIGA360 створений спеціальний блок з важливими даними: законодавство, економічні новини, відповіді експертів. Замовляйте систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини