Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 19 вересня збільшиться вартість спеціальних бланків нотаріальних документів

Реклама

У зв'язку із збільшенням виробником вартості закупівлі спеціальних бланків нотаріальних документів, низкою інших факторів, пов'язаних з обліком та постачанням бланків, які виникли внаслідок військової агресії російської федерації, ДП «НАІС» повідомило, що вимушене збільшити вартість спеціальних бланків нотаріальних документів.

Починаючи з 19 вересня 2022 року вартість бланка становитиме 25,50 грн з ПДВ*.

Приватні нотаріуси зможуть отримати бланки за попередньою ціною - 16,50 грн - виключно за умови, якщо до 18.09.2022 (включно):

- попередня оплата за бланки надійде на рахунок ДП «НАІС», а також

- замовлення стосовно постачання оплачених бланків отримане ДП «НАІС» одним із способів, передбачених відповідним договором.

Державним нотаріальним конторам / державним нотаріальним архівам відвантаження бланків здійснюється за ціною, що діє на дату відвантаження.

* ДП «НАІС» внесло зміни до договорів постачання бланків для державних нотаріальних контор / державних нотаріальних архівів, а також приватних нотаріусів, та оновило їх положення в частині вартості бланка. Договори постачання в новій редакції розміщені на офіційному вебсайті ДП «НАІС» та є доступними для ознайомлення в рубриках «Спеціальні бланки», а також «Реєстри» (розділ «Форми договорів», категорія «Нотаріат»).

Підготувати шаблон договору - просто як ніколи. CONTRACTUM у LIGA360 надає гнучкі можливості редагування, а також готові шаблони договорів англійською та українською мовами. Створюйте власні договори «з нуля» або використовуйте шаблони LIGA ZAKON за основу. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Нотаріальні дії щодо цінного майна в умовах воєнного стану: оновлено перелік нотаріусів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини