Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд наклав арешт на 49 земельних ділянок в Київській області, які належать громадянам рф

Реклама

Рішенням Деснянського районного суду м. Києва задоволено клопотання прокурора та накладено арешт на 49 земельних ділянок в Київській області, які належать громадянам рф, з одночасною передачею в управління АРМА. Про це повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.

Зазначається, що загальна площа цієї землі складає понад 500 га.

"Слідством встановлено, що на території м. Києва функціонує підприємство, основним видом діяльності якого є надання в оренду земельних ділянок, кінцевими бенефіціарними власниками яких є громадяни рф. Отримуючи прибутки від оренди землі, власники цих ділянок перераховували частину коштів на рахунки своїх підприємств, зареєстрованих на території рф та сплачували податки до бюджету країни-агресора, таким чином здійснюючи фінансування збройних сил рф та її збройної агресії проти України (ч. 1 ст.110-2 КК України)", - йдеться в повідомленні.

В межах досудового розслідування тривають заходи щодо встановлення інших активів, об'єктів нерухомості, корпоративних прав та майна, що належить безпосередньо або через афілійованих осіб рф та її резидентам.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також:

Що передбачає новий Закон про підвищення ефективності санкцій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини