Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виправлено помилку при формуванні Витягу в Держреєстрі речових прав на нерухоме майно

Реклама

12 вересня 2022 року Державне підприємство «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП) та Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

Зокрема, поточним оновленням було оптимізовано роботу функціоналу програмного забезпечення, а саме:

  • Державний реєстр речових прав на нерухоме майно. Виправлено помилку реєстру, що призводила до відображення на Витягу, сформованому за результатом проведення державної реєстрації прав, некоректної дати документа в блоці «Підстава для державної реєстрації».

ДП «НАІС» зазначило, що для формування Витягів з коректною інформацією щодо дати документа в блоці «Підстава для державної реєстрації» щодо прав, які були зареєстровані раніше, необхідно провести операцію «Реєстрація змін» щодо речового права/обтяження з типом «виправлення», під час якої видалити документи, які були долучені до запису про речове право/обтяження, та заново додати необхідні документи. Після проведеної операції необхідно повторно сформувати Витяг.

  • Автоматизована система виконавчого провадження. Додано ознаку «Онлайн розрахунки» для депозитних рахунків. Депозитний рахунок, який матиме таку ознаку, буде використовуватися для онлайн-сплати заборгованості за виконавчими провадженнями.

За повідомленням ДП "НАІС"

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Читайте також:

LIGA ZAKON розробила для держави потужний інструмент із пошуку ворожого сліду та виявлення токсичних зв'язків із рф і рб по всьому світу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини