Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження протоколу Ради оборони міста Києва: ОАСК відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо оскарження перенесення тимчасових споруд торгівельного призначення біля входів (виходів) станцій метрополітену та укриттів цивільного захисту населення у столиці.

Відповідачі у справі - Рада оборони міста Києва, Департамент містобудування та архітектури КМДА та Департамент міського благоустрою КМДА, повідомляє пресслужба ОАСК.

В ОАСК нагадали, що суд просять визнати протиправним і скасувати протокол Ради оборони міста Києва № 8 від 06.05.2022. У вказаному протоколі члени Ради оборони міста Києва зауважили, що знаходження тимчасових споруд торгівельного призначення біля входів (виходів) станцій метрополітену та укриттів цивільного захисту населення у разі загрози бомбардування чи ракетного обстрілу пов'язано із ризиком для життя людей. Оскаржуваним протоколом також було доручено Департаменту містобудування та архітектури КМДА оперативно приймати рішення про зміну (перенесення) таких споруд.

Серед інших вимог позову - визнати протиправними дії Департаменту містобудування та архітектури КМДА та Департаменту міського благоустрою КМДА по виконанню деяких пунктів цього протоколу та утриматись від їх виконання, а саме - достроково припиняти дію договорів пайової участі в утриманні об'єктів благоустрою та забезпечувати їх демонтаж.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін та проведення судового засідання за наявними матеріалами.

Підготовка до судового засідання стає зручнішою. Тепер VERDICTUM в LIGA360 має доступ до Кабінету Електронного суду. Аналізуйте судову практику та подавайте документи до суду в один клік.

Читайте також:

ТОП-5 цікавих рішень Верховного Суду в податкових спорах 2022

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини