Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент ухвалив рішення про припинення українського громадянства підсанкційних осіб, у яких було виявлено іноземне громадянство

Реклама

Рада національної безпеки і оборони України 7 вересня ухвалила рішення щодо застосування обмежувальних заходів до 606 фізичних осіб, які належать до керівної верхівки рф. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає прес-служба Офісу Президента.

«28 членів Ради безпеки Росії, 154 члени Ради Федерації Росії, 424 депутати Держдуми Росії. Усі вони відповідальні за цю війну, за терор проти наших людей. І жоден із них не уникне відповідальності - це тільки питання часу. Ми вже зробили частину необхідних юридичних, дипломатичних і політичних кроків заради такої відповідальності для них. Продумано робимо й усі інші кроки», - заявив Володимир Зеленський.

Крім того, за його словами, СБУ провела операцію щодо діяльності деяких підсанкційних осіб на території нашої країни.

«Посадовці митниці, які допомагали контрабандистам, зокрема й серед керівників, відсторонені та отримають законну відповідь на всі свої незаконні дії», - наголосив Президент.

Також він повідомив, що на підставі пропозиції СБУ та згідно з чинним законодавством ухвалив рішення про припинення українського громадянства тих підсанкційних осіб, у яких було виявлено іноземне громадянство, зокрема російське та румунське.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також:

Що передбачає новий Закон про підвищення ефективності санкцій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини