Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Примусове відчуження майна під час війни: Рада прийняла Закон з пропозиціями Президента

Реклама

На засіданні 6 вересня Верховна Рада прийняла в цілому Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації деяких питань примусового відчуження та вилучення майна в умовах правового режиму воєнного стану" з пропозиціями Президента України (проєкт № 7605).

Раніше ми писали, що у пропозиціях Президента, наданих 1 вересня, йдеться про виключення із документа пункту 2 розділі II "Прикінцеві положення" Закону.

Цим пунктом пропонувалось, що у період дії воєнного стану в Україні та протягом одного року з дня його припинення або скасування реорганізація, корпоратизація державних унітарних комерційних підприємств, які перебувають у сфері управління центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства, а також реорганізація центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства, забороняється.

Детальніше про законопроєкт ми писали тут.

Сервіси для legal research, ризик-менеджменту, бізнес-розвідки та медіамоніторингу - в рішенні LIGA360. Детальніше.

Читайте також: 20 важливих новин серпня для бізнес-юриста

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини