Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Примусове відчуження майна під час війни: комітет ВР підтримав пропозиції Президента до Закону

Реклама

На засіданні Комітету з питань економічного розвитку було розглянуто пропозиції Президента до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації деяких питань примусового відчуження та вилучення майна в умовах правового режиму воєнного стану» (проєкт № 7605), ухвалений Верховною Радою на засіданні 15 серпня

"Як зазначає Президент України, запропонований вищезазначеним Законом України підхід не відповідає конституційному принципу здійснення державної влади на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову (частина перша статті 6 Конституції України), у зв'язку з чим  він запропонував усунути зазначені неузгодженості", - йдеться в повідомленні.

Народні депутати України - члени Комітету з питань економічного розвитку ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти пропозиції Президента та Закон в цілому.

Сервіси для legal research, ризик-менеджменту, бізнес-розвідки та медіамоніторингу - в рішенні LIGA360. Детальніше.

Читайте також: 20 важливих новин серпня для бізнес-юриста

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини