Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У суді оскаржують протокол Ради оборони міста Києва

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов до Ради оборони міста Києва, Департаменту містобудування та архітектури КМДА та Департаменту міського благоустрою КМДА, третя особа - Київський міський голова (керівник Ради оборони міста Києва) Віталій Кличко.

Деталі повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.

Серед вимог позову - визнати протиправним і скасувати протокол Ради оборони міста Києва від 6 травня 2022 року № 8. У вказаному протоколі члени Ради оборони міста Києва зауважили, що знаходження тимчасових споруд торгівельного призначення біля входів (виходів) станцій метрополітену та укриттів цивільного захисту населення у разі загрози бомбардування чи ракетного обстрілу пов'язано із ризиком для життя людей. Оскаржуваним протоколом також було доручено Департаменту містобудування та архітектури КМДА оперативно приймати рішення про зміну (перенесення) таких споруд.

Позивач також просить суд визнати протиправними дії Департаменту містобудування та архітектури КМДА та Департаменту міського благоустрою КМДА з виконання деяких пунктів цього протоколу та утриматись від їх виконання, а саме - достроково припиняти дію договорів пайової участі в утриманні об'єктів благоустрою та забезпечувати їх демонтаж.

Зараз суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Підготовка до судового засідання стає зручнішою. Тепер VERDICTUM в LIGA360 має доступ до Кабінету Електронного суду. Аналізуйте судову практику та подавайте документи до суду в один клік.

Читайте також:

LIGA ZAKON розробила для держави потужний інструмент із пошуку ворожого сліду та виявлення токсичних зв'язків із рф і рб по всьому світу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини