Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набрала чинності зміна до Закону про мобілізацію щодо військово-транспортного обов'язку

Реклама

2 вересня набрав чинності Закон № 2513-IX «Про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо військово-транспортного обов'язку».

Документ було офіційно опубліковано в газеті «Голос України» 1 вересня.

Статтю 6 Закону "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" доповнено частиною четвертою, згідно з якою територіальні органи Міністерства внутрішніх справ щокварталу подають до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки відомості про реєстрацію (перереєстрацію), переобладнання та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період.

Кабінету Міністрів доручено:

  • привести свої нормативно-правові акти у відповідність із Законом;

  • забезпечити приведення міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність із Законом.

Миттєво аналізуй законодавство та виявляй найважливіше! Відтепер у LIGA360:Юрист результати пошуку доступні у візуальному форматі. Діаграми можна змінювати за багатьма критеріями: статусом документів, видавниками, категоріями та ін. Замов доступ за посиланням.

Читайте також:

20 важливих новин серпня для бізнес-юриста

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини