Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Доповнений список енергозбережних матеріалів, імпорт яких звільнений від ПДВ і митних зборів

27 лютого 2010, 13:54
898
0
Реклама

Кабмін доповнив перелік енергозбережних матеріалів, що звільняються від сплати ПДВ і митних зборів, новими позиціями. Відповідна постанова була обнародувана на офіційному сайті КМУ.

Кабмін постановою "Про внесення змін до переліку і об'ємів енергозбережних матеріалів, устаткування, пристроїв і комплектуючих, які звільняються від ввізного мита і операції по ввезенню яких на митну територію України звільняються від оподаткування на додану вартість" доповнив список енергозбережних матеріалів, імпорт яких звільняється від сплати ПДВ і митних зборів. Таким чином, з 26 лютого безмитно дозволено ввозити: товари, що відносяться до товарних позицій 8419 89 98 00, 8704 10 10 10 і 8429 11 00 00 згідно УКТЗЕД (рами кільцевого охолоджувача, самоскиди "Катерпиллар-789С" і бульдозери гусеничні "Катерпиллар-D10T").

Раніше Кабмін дозволив ввозити без сплати ПДВ і митних зборів енергозбережне устаткування і матеріали, експлуатація яких забезпечує економію і раціональне використання паливно-енергетичних ресурсів. Детальніше про це в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "КМУ доповнив перелік енергозбережних товарів, що звільняються від ввізних мит і ПДВ ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини