Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін підтримав законопроєкти про розмитнення легкових автомобілів у "Дії"

Реклама

Уряд підтримав законопроєкти про розмитнення легкових автомобілів у "Дії". Відповідне повідомлення з'явилось на Урядовому порталі.

"Це одна з найважливіших антикорупційних реформ у митній галузі. Вона має усунути корупцію при розмитненні легкових автомобілів. У застосунку необхідно буде ввести VIN-код авто, а розрахунок відбудеться автоматично. На все це потрібно не більше як 5 хвилин.

Після розмитнення авто в Дії ви зможете провести державну реєстрацію свого авто також онлайн у декілька кліків. Ще проект передбачає звільнення від оподаткування автомобілів з електричними двигунами та меншу ставку для авто з гібридними двигунами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що проєкт реалізовується Мінцифри за підтримки ГО «Офіс простих рішень та результатів», а також проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

Читайте також: Профільний комітет ВР рекомендує прийняти в цілому законопроєкт про скасування пільг на імпорт товарів з 1 липня

5 квітня набув чинності Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану".

Раніше ми писали, що скасовано податки на ввезення авто: що саме передбачено Законом.

Скористайся спеціальними добірками LIGA360 про воєнний стан. Щодня ми доповнюємо матеріали для бізнесу: господарська діяльність, звітність і податки, ЗЕД і мито, виплати, акциз і ліцензії, власність в умовах воєнного стану тощо. Спробуй LIGA360 на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини