Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які податкові зміни встановлено новим Законом №2260-IX?

Реклама

27 травня набув чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану» від 12.05.2022 р. № 2260-IX, крім змін в частині камеральних перевірок декларацій та уточнюючих розрахунків (у разі їх подання), до яких подано заяву про повернення суми бюджетного відшкодування, які набирають чинності із 2 червня 2022 року.

З початку війни законодавець намагався дещо лібералізувати податкове законодавство, створюючи менш обтяжливі умови для ведення бізнесу в країні. Разом з тим, Законом України 2260-IX, було вирішено частково повернути звичне адміністрування податків.

Детальніше з основними змінами Закону №2260 ознайомтесь в аналітичному матеріалі: "Податкові зміни під час дії воєнного стану: новий Закон".

Дізнавайтеся першими про зміни законодавства під час воєнного стану. Усі нововведення, аналітика й консультації доступні в LIGA360. Замовляй сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: Воєнний стан в Україні: 43 аналітичних матеріалів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини