Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено Перелік територій, де припинено доступ до реєстрів Мін’юсту

Реклама

18 травня 2022 року Міністерство юстиції видало наказ № 1992/5 «Про внесення змін до Переліку адміністративно-територіальних одиниць, в межах яких припиняється доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, в умовах воєнного стану».

Окрім внесення змін до Переліку, встановлено, що в межах населених пунктів Донецької області, де доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, не припиняється, доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно забезпечується виключно в режимі перегляду відомостей/інформації, що міститься в цих реєстрах, та надання таких відомостей/інформації за зверненнями фізичних та юридичних осіб.

Адміністратору єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, доручено:

- вжити відповідних заходів, необхідних для реалізації цього наказу;

- забезпечити за зверненням користувачів єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції, у порядку та з урахуванням обмежень, визначених законодавством, доступ до відповідних реєстрів у зв'язку зі змінами в Переліку.

Відповідне роз'яснення надали фахівці Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).

Як не загубитись у масиві законодавчої інформації? З новим інструментом в LIGA360:Юрист. Тепер користувачі можуть побачити результати пошуку у зручній візуальній формі - у вигляді схем та діаграм. Дізнайся більше за посиланням.

Читайте також:

Порядок регулювання правочинів і реалізації прав громадян на тимчасово окупованій території України: роз'яснення Мін'юсту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини