Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ухвалено Закон про заборону символіки російських окупантів з урахуванням пропозицій Президента

Реклама

Верховна Рада прийняла Закон "Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії рф як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну" з урахуванням пропозицій Президента України.

Закон прийнято на засіданні 22 травня, повідомила прес-служба ВР.

Зазначається, що Закон визнає сучасну росію державою-терористом, а її режим - нацистським і тоталітарним, таким, що за своєю суттю і практикою та ідеологічно наслідує націонал-соціалістичний (нацистський) тоталітарний режим, який був у гітлерівській Німеччині.

Народні депутати за результатами голосування підтримали усі пропозиції Президента України до Закону (реєстр. №7214) і прийняли Закон в цілому з їхнім врахуванням.

Раніше ми писали про законопроект № 7214 тут.

Читайте також: Пленарне засідання Верховної Ради 22 травня: які рішення прийнято

Військові повістки: хто і де має право вручати

Воєнний стан потребує оперативного пошуку інформації. Керівникам, юристам, бухгалтерам та hr-фахівцям як ніколи важливо встигати за змінами. У LIGA360 створений спеціальний блок з важливими даними: законодавство, економічні новини, відповіді експертів. Замовляйте систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини