Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено форму витягу з Електронного реєстру листків непрацездатності

Реклама

Пенсійний фонд повідомляє, що 2 травня 2022 року прийнято постанову правління ПФУ № 4-1 «Про затвердження форми витягу з Електронного реєстру листків непрацездатності».

Форму витягу з Електронного реєстру листків непрацездатності затверджено з урахуванням положень Порядку організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 17 квітня 2019 року № 328 (зі змінами).

Довідково:

  • пункт 16 Порядку передбачає: інформація з Електронного реєстру листків непрацездатності надається територіальними органами Пенсійного фонду України в паперовій формі як витяг з Реєстру;

  • пункт 18 Порядку передбачає: відомості з Реєстру формуються за допомогою програмних засобів його ведення з обов'язковим присвоєнням індексного номера, фіксацією дати і часу їх формування у вигляді витягу.

Зазначається, що постанова правління Пенсійного фонду України проходить процедуру державної реєстрації в Міністерстві юстиції та набере чинності з дня її офіційного опублікування.

Миттєво аналізуй законодавство та виявляй найважливіше! Відтепер у LIGA360:Юрист результати пошуку доступні у візуальному форматі. Діаграми можна змінювати за багатьма критеріями: статусом документів, видавниками, категоріями та ін. Замов доступ за посиланням.

Читайте також:

Оплата праці під час війни: роз'яснення юриста

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини