Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін подовжив термін отримання допомоги вимушеним переселенцям

Реклама

Кінцевий строк подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям подовжено до 30 квітня. Відповідне рішення Кабмін схвалив на засіданні 9 квітня, повідомив Урядовий портал.

Зазначається, що вимушені переселенці тепер зможуть скористатися програмою підтримки до кінця квітня: дорослі мають можливість отримати 2 тис. грн та 3 тис. грн на дитину.

Раніше Уряд змінив порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. За словами Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, оформити статус переселенця тепер можна після працевлаштування.

Також Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам, які звернулися за її наданням до 30 квітня 2022 року, надається починаючи з березня 2022 року.

Читайте також: Тимчасове розміщення ВПО: що потрібно зробити здавачам житла, щоб отримати компенсацію

Найважливіші питання для бізнесу під час війни: організація господарської діяльності, персонал, податки, звітність, мито тощо. Все це і багато іншого в аналітичному проекті від LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини