Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діють нові форми заявок для надання фінансової підтримки фермерським господарствам

Реклама

Мінагрополітики затвердило наказ № 168 "Про затвердження форм заявок для надання фінансової підтримки фермерським господарствам", який набув чинності 1 квітня.

Документ ухвалено відповідно до пунктів 3, 6, 8 та 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам.

Затверджено такі, що додаються:

1) форму заявки для участі у конкурсі на отримання фінансової підтримки фермерського господарства для провадження виробничої діяльності та диверсифікації виробництва;

2) форму заявки для участі у конкурсі на отримання фінансової підтримки сімейного фермерського господарства без набуття статусу юридичної особи для придбання землі сільськогосподарського призначення.

Визнано таким, що втратив чинність, наказ від 14 вересня 2011 року № 468.

Читайте також: Пошкодження майна підприємства внаслідок воєнних дій: чи варто розраховувати на відшкодування та як підтвердити втрати?

Ваші «гарячі» запитання стосовно функціонування бізнесу, відносин бізнесу й держави, а також фізичної особи з державою. Всі відповіді та Інформація збирається, оновлюється та доповнюється за посиланням.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости