Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ААУ звернулася до міжнародних компаній щодо необхідності припинення економічної діяльності на території рф

28 марта 2022, 16:24
139
0
Реклама

Асоціація адвокатів України звернулася до міжнародної бізнес спільноти та міжнародних компаній щодо необхідності припинення економічної діяльності на території рф.

Як зазначаєтья у заяві: "Від імені мільйонів Українців ми, Асоціація Адвокатів України, яка об'єднує тисячі українських адвокатів, безмежно вдячні усім тим іноземним компаніям, які попри економічні втрати та невизначеність, повністю вийшли з російського ринку та припинили взаємодію з російськими партнерами, чи принаймні обмежили свою присутність там.

Разом з тим, ми глибоко засмучені та розчаровані тим фактом, що деякі поважні глобальні компанії продовжують свій “business as usual” на крові та смертях українців.

Хоча чорний список військових колаборантів Путіна щодня зменшується, він досі налічує багато відомих світових гравців - компанії Leroy Merlin, Metro, Auchan, Spar, Pirelli, Bridgestone Tires, Accor, Intercontinental, OTIS Worldwide, Honeywell, Mohawk Industries, Arconic, Oriflame, Kimberly-Clark, Koti, Ecco, Salvatore Ferragamo, Philip Morris, Papa John's, Kellogg, Bayer, Raiffeisen, OTP Bank, City Group, Sociйtй Gйnйrale, UniCredit, Intensa Sanpaolo, та інші.

Вказана ганебна, згубна та недалекоглядна практика має бути негайно припинена.

Міжнародний бізнес має покинути російський ринок як з моральних, так із правових (прагматичних) міркувань. Ведення економічної діяльності в рф - це:

• фінансування держави-агресора та держави-терориста;

• фінансування смертей та вбивств невинних дітей та цивільного населення;

• завдання своєму бізнесу непоправних репутаційних втрат;

• юридичні розслідування та можливі репарації за колаборацію з військовими злочинцями.

Саме тому ми, Асоціація адвокатів України, рішуче закликаємо усі іноземні корімпанії, які здійснюють свій бізнес на території РФ, бути вірними принципам верховенства права, припинити співучасть у військових злочинах проти незалежної України та колаборацію з військовими злочинцями, у зв'язку з чим НЕГАЙНО вийти з ринку рф та (або) припинити будь-яку бізнесдіяльність на території рф чи з суб'єктами рф, припинити будь-які форми фінансування рф та інвестицій на території рф, припинити будь-яку іншу економічну співпрацю з рф".

Повний текст заяви українською мовою: https://cutt.ly/rSULIaK

Повний текст заяви англійською мовою: https://cutt.ly/LSAVHLD

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости