Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДСА України запровадила новий функціонал для трансляції деяких судових справ

Реклама

ДСА України запровадила новий функціонал для трансляції судових справ, які мають значний суспільний інтерес. Про це заявила прес-служба ДСА.

Повідомляється про запровадження нового функціоналу підсистеми відеоконференцзв'язку, який дозволяє автоматично здійснювати трансляцію судових засідань на youtube - каналі судової влади вебпорталу «Судова влада України».

"Відтепер не потрібно при кожній потребі трансляції судового засідання попередньо звертатися до адміністратора для забезпечення ним відповідної технічної можливості. Не потрібно також витрачати час працівників апарату суду та адміністратора на попередню комунікацію та організацію відео трансляції. Тепер це можливо зробити проставленням однієї відмітки в підсистемі відеоконференцзв'язку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тепер секретар судових засідань має можливість створювати планові конференції з опцією трансляції такої конференції на вебпорталі судової влади, після чого така конференція з'являється в розділі «Судові засідання онлайн». Також запрошеним учасникам конференції на їх електронну пошту розсилаються листи з пропозицією взяти учать у засіданні з посиланням на конференцію.

В день проведення судового засідання секретарю судового засідання потрібно із розділу «Мої конференції» увійти до необхідної планової конференції. Після початку конференції вона буде автоматично транслюватися на Порталі судової влади в розділі «Судові засідання онлайн».

Як повідомляє виконувач обов'язків директора державного підприємства «Центр судових сервісів» Андрій Слюсаренко, вказаний функціонал можна і потрібно застосовувати для справ, які мають значний суспільний інтерес.

Оперативно про головне від LIGA ZAKON. Отримай доступ до регулярних оновлень аналітики, новин та НПА. Знай, як діяти бізнесу в умовах воєнного стану.

Читайте також: Робота судів України в умовах воєнного стану

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости