Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON запускає спеціальний проєкт «Бізнес під час війни»

12 марта 2022, 12:10
1572
0
Автор:
Реклама

Наша країна у стані війни. У медійному просторі зараз дуже багато інформації, однак завдання ІТ-платформи LIGA360 і компанії LIGA ZAKON у цілому - надавати сьогодні важливу інформацію для бізнесу задля його збереження.

З метою оперативного отримання інформації LIGA ZAKON запускає спеціальний довідково-аналітичний проєкт «Бізнес під час війни».

Щоденно спеціалісти й аналітики надаватимуть рекомендації, роз'яснення, інструкції та інформацію, яка стосується діяльності бізнесу країни у стані війни. Цей проєкт покликано допомогти бізнесу витримати і надати корисну інформацію щодо дій у ці непрості часи. На одній сторінці буде розміщено найважливіші питання щодо змін законодавства, аналітичну й довідкову інформацію, відповіді на гарячі запитання. Інформацію будемо оновлювати, корегувати і доповнювати 24/7.

Незважаючи на складну ситуацію та умови воєнного періоду, наші спеціалісти працюють, команда LIGA ZAKON продовжує використовувати всі технічні можливості й ресурси, щоб забезпечувати стабільну й регулярну роботу всіх продуктів і сервісів ІТ-платформи LIGA360.

Сьогодні деякі сайти органів державної влади тимчасово працюють із великими перебоями і не мають можливості надавати актуальну інформацію. Не працюють Єдині та Державні реєстри Міністерства юстиції України - таке рішення прийнято з метою недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією з боку ворога. Про тимчасове призупинення та неможливість пошуку інформації сповіщає Єдиний державний реєстр судових рішень.

В LIGA360 щоденно розміщуються нові важливі й актуальні документи та актуалізуються раніше видані, відповідно до змін, внесених до чинного законодавства.
Щоб у будь-який час отримати доступ до актуальної нормативної інформації, можна скористатися ресурсом Право України, у якому зосереджено усі найважливіші акти країни.

Ми продовжуємо підтримувати наших клієнтів і, розуміючи складність ситуації, прийняли рішення надати всім органам державної та судової влади повний доступ до ІТ-платформи LIGA360.

Ми докладаємо якнайбільше зусиль і робимо те, що залежить від нас, щоб економіка України не зупинялася і всі бізнеси мали змогу витримати та працювати в цих складних умовах, могли вчасно отримувати важливу й перевірену інформацію, адже від цього залежить, як усі ми триматимемо економіку та здолаємо ворога.

Тож ми закликаємо всіх довіряти лише офіційним джерелам.

Продовжуємо боротьбу на всіх фронтах!

Тримаймося разом і обов'язково переможемо!

Бережіть себе!

Слава нашій армії, слава Україні!

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости