Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Залишилося 10 днів до закінчення спрощеного розмитнення "євроблях": Митна служба

Реклама

На сьогодні, 1 листопада, згідно із законами України №1402-ІХ та №1403-ІХ оформлено понад 66 тис. авто “на єврономерах”. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Державної митної служби.

Також в службі нагадали, що скористатися спрощеним митним оформлення та оподаткуванням авто “на єврономерах” згідно із законами України №1402-ІХ та №1403-ІХ можна по 10 листопада 2021 року включно.

Проте учасники бойових дій, які перебували безпосередньо на території Операції Об'єднаних сил (ООС) більш як 90 днів з дня набрання чинності законів (з 15 травня 2021 року), можуть скористатися цими спрощеннями по 08 лютого 2022 включно.

Відеоінструкція з декларування авто на єврономерах в Особистому кабінеті.

Раніше ми писали: 15 червня вводяться в дію закони про розмитнення "євроблях" за новою формулою

Стикнулися з незвичною правовою ситуацією? Відповідь знайдете на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові алгоритми дій, судова практика, свіжа аналітика лідерів галузі. Подробиці за посиланням.

Читайте також:

Телефонний дзвінок не є підставою для вимушеної зупинки авто: рішення ВС

Яка помилка поліцейського анулює штраф за порушення ПДР

Справа про адмінправопорушення закривається, якщо інспектор не дозволив водію залучити адвоката

Усі інструменти для юриста - в єдиній системі. З Liga360 ви отримаєте повну базу законодавства та судових рішень, що оновлюється 24/7. Liga360 у два кліки обрахує штрафи, процесуальні строки, відкриє доступ до типових шаблонів і договорів. Модуль “Ситуації для юриста” мість повний перелік викликів, що виникають у роботі та алгоритми дій. Замовте тестовий доступ прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини