Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зупинка реєстрації податкової накладної – не заборона діяльності платника

Реклама

Система моніторингу реєстрації податкових накладних зупиняє реєстрацію лише 0,4 % - 0,5 % накладних, але така зупинка не є забороною діяльності платника податків.  Про це розповів в. о. Голови ДПС Євген Олейніков, якого цитує прес-служба відомства.

«Зупинка означає, якщо ми зупинили реєстрацію податкової накладної, будь ласка, надай нам підтвердження, що та операція, яка в ній зазначена, дійсно була. Дайте нам документи. І все. Якщо ти їх даєш, то твоя податкова накладна реєструється», - зазначив Євген Олейніков. 

Він додав, що у серпні цього року 180 тис. платників податків подали на реєстрацію 27 млн податкових накладних, які були зареєстровані. При цьому в 19 тис. платників податків 145 тис. накладних реєстрацію було призупинено.

"За кількістю накладних це - 0,54 відсотка від загальної кількості. За сумою це -1,1 відсотка від загальної суми, яка подана на реєстрацію", - йдеться в повідомлення.

Вся звітність для самозайнятих юристів, адвокатів, нотаріусів - в онлайн-сервісі Liga:REPORT. Він нагадає про подання звітів, допоможе заповнити декларацію, звіт з ЄСВ, вести книгу обліку доходів онлайн. А з функцією автозаповнення і підтримкою у чаті - у вас не буде сумнівів щодо правильності поданих даних. Замовляйте доступ в Liga:REPORT за 28 грн/міс.

Читайте також:

ОАСК просять зобов'язати Кабмін збільшити розмір ЄСВ до 42 %

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини