Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд відкрив провадження у справі за позовом судді Конституційного Суду до НАЗК

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва, ознайомившись із позовною заявою Олександра Касмініна до НАЗК, ухвалив відкрити провадження в адміністративній справі, яка буде розглядатись суддею без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Про це інформує прес-служба ОАСК.

У суді зауважили, що позивач просить суд визнати протиправним і скасувати рішення НАЗК про затвердження висновку про виявлення ознак корупційного чи пов'язаного з корупцією правопорушення, складеного за результатами проведення повної перевірки його декларації за 2020 рік.

Також позивач - Олександр Касмінін просить суд визнати протиправною та скасувати довідку про результати проведення повної перевірки декларації за минулий рік. Водночас він просить зобов'язати НАЗК відкликати з НАБУ висновок Нацагентства та матеріали повної перевірки його декларації.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Бажаєте дізнатися про цифрові інструменти в роботі юриста й адвоката? Реєструйтеся на презентацію професійного рішення LIGA360 та отримайте можливість придбати цей продукт зі знижкою 30 %. Більше про акцію до 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН та Дня юриста читайте за посиланням.

Читайте також:

ВС нагадав судам, що не є підставою залишення позову без розгляду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини