Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд залучив Олександра Новікова третьою особою у справі Дениса Шмигаля до НАЗК

Реклама

Відбулось судове засідання у справі за позовом Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, який позивається до НАЗК щодо скасування Припису, що був винесений йому Нацагенством. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Зазначається, що розгляд даної справи здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

"Під час судового засідання суд ухвалив - залучити Голову Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова до участі у справі  у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача", - йдеться в повідомленні.

В ОАСК нагадали, що Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль звернувся до суду з позовом про визнання протиправним та скасування припису НАЗК, датованого 14 червня.  Водночас, 18 червня Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши заяву про забезпечення позову, ухвалив її задовольнити, а саме: зупинити дію Припису НАЗК до набрання законної сили рішення у справі за позовом Прем'єр-міністра до Нацагенства.

Контролюйте надходження судових рішень за вашими темами. LIGA360: Юрист - це щоденні оновлення справ, доступ до 90 млн судових рішень й зручні фільтри для пошуку. Дізнайтеся більше про інструменти LIGA360 за посиланням.

Читайте також: Мобільний оператор оскаржує в суді припис про порушення законодавства під час надання платних контент-послуг

Як уникнути помилок при укладанні договорів? Новий функціонал CONTRACTUM у LIGA360 укаже на помилки автоматично. А ще він виділить найбільш значущі пункти для перевірки - суми, реквізити та ін. Дізнавайтеся деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини