Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування: у Комітеті ВР готують законопроект

Реклама

У Комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності відбулось перше засідання робочої групи з напрацювання узгодженої концепції та підготовки тексту законопроекту щодо удосконалення положень Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону.

Очолює робочу групу заступник голови Комітету, народний депутат України Максим Павлюк. До її складу також увійшли заступниця Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська, представники Верховного Суду, Мін'юсту, Мінприроди, Мінкульту, ДІАМу, ДБР, НАБУ та Нацполіції.

«Робоча група має напрацювати текст проекту Закону з метою його подальшої реєстрації в Верховній Раді України», - повідомила Наталія Козловська.

Часто працюєте з договорами? Перевірте їх з функціоналом CONTRACTUM у LIGA360. Незначущі слова, помилки в нумерації, реквізитах та структурі підсвітяться автоматично. Замовте прямо зараз і зробіть договірну роботу ефективнішою.

Читайте також:

Рада хоче закріпити процедуру одночасного переходу прав на земельну ділянку у зв'язку із переходом прав на розташовану на ній нерухомість

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини