Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження конкурсу на зайняття адмінпосад у САП: суд залучив третіх осіб у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалою від 14 червня відкрив провадження у справі за позовом Олександра Карєєва до Конкурсної комісії з проведення відкритого конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"Позивач оскаржує Порядок роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у САП, затверджений рішенням конкурсної комісії від 20.01.2021 № 3 та просить суд стягнути моральну шкоду. Ухвалою від 24 червня 2021 року ОАСК залучив Генерального прокурора Ірину Венедіктову, САП, голову Конкурсної комісії Катерину Коваль та секретаря Конкурсної комісії Олену Бусол в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору", - йдеться в повідомленні.

Також ОАСК звертає увагу осіб, які вважають, що рішення у вказаній справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки, на те що, відповідно до ч. ч. 2 та 4 ст. 49 КАСУ, такі особи можуть звернутися до суду з відповідною заявою про залучення до участі у справі третьою  особою, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача або відповідача, з обов'язковим зазначенням підстав залучення.

Зазначається, що така заява, з урахуванням того, що справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, має бути подана до канцелярії ОАСК до 16 серпня 2021 включно.

Раніше ми писали: Справа про оскарження наказу директора НАБУ: ОАСК відкрив провадження

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Спробуйте також  Verdictum PRO, за допомогою якого на підставі завантаженої позовної заяви ви зможете отримати інформацію про вірогідність перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини