Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Списання штрафної санкції та пені: заяву треба подати до 9 червня включно

Реклама

9 червня 2021 року є кінцевим терміном для подання заяви на списання штрафної санкції та пені. Про це нагадали в Головному управління ДПС у м. Києві.

Заява подається платниками до контролюючого органу за місцем обліку податкового боргу.

"Щоб скористатись правом на списання штрафної санкції і пені платники податків самостійно сплачують податковий борг, що виник станом на 1 листопада 2020 року за основним платежем. Такий борг необхідно сплатити грошовими коштами протягом 6 місяців з дня набрання чинності Законом (з 10 грудня 2020 року по 9 червня 2021 року включно). Крім цього, платник податків забезпечує своєчасну і у повному обсязі сплату поточних податкових зобов'язань", - йдеться в повідомленні.

Зазначені вимоги передбачені Законом № 1072 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів".

Також податківці пропонують ознайомитись з примірним зразком заяви за посиланням.

Подавайте звітність у пару кліків з сервісом Liga:REPORT. Тут можна заповнити декларацію, звіт з ЄСВ, вести книгу обліку доходів. Функція підказок та автозаповнення не залишить жодних питань щодо введених даних. Також Liga:REPORT допоможе сплатити податки та штрафи державі. Придбайте доступ прямо зараз, всього за 28 грн/міс.

Читайте також:

Чому ФОП має зберігати первинні документи: роз'яснення ДПС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини