Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочато прийом заявок для участі в LIGA ZAKON AWARDS 2021

Реклама

Оргкомітет рейтингу розпочав прийом заявок на участь в LIGA ZAKON AWARDS 2021. Для забезпечення прозорості та принципу рівності, рейтинг, як і минулого року, складатиметься з 3 ліг - прем'єр-ліги (для компаній, що працюють з іноземними замовниками), національної та регіональної.

Розрахунок балів учасників рейтингу відбуватиметься на основі двох складових - результатів річного DATA SMART Аналізу та оцінки поданих анкет у співвідношенні 40 на 60 відсотків.

DATA SMART Аналіз - оцінювання інформації про номінантів рейтингу, яке відбувається шляхом виконання машинного алгоритму без втручання людини у режимі real-time на підставі відкритих даних та інформації з профілю компанії в національному юридичному каталозі України Liga:BOOK. Він включатиме інформацію про фінансовий стан компаній, медіаактивність, професійність персоналу (у т.ч. їх освіту, досвід та спеціалізації), а також залишені користувачами відгуки про співпрацю.

Оцінювати самостійно подані учасниками кейси буде професійне журі, що складатиметься з керівників юридичних служб найбільших компаній України, суддів, представників провідних асоціацій, видатних правників-науковців. Кожну анкету оцінюватиме не менш як 7 членів журі, голосування відбуватиметься анонімно.

Як зазначила Ірина Холод, директорка з маркетингу ЛІГА:ЗАКОН: "Як в житті, так і в бізнесі, важливо розуміти, з ким ви маєте справу, кому довіряти свої справи та як обрати кращого партнера. Рейтинги допомагають побачити ситуацію на ринку, визначають кращих гравців та формують довіру до найяскравіших представників різних галузей. Однак рейтингів багато, як же обрати прозорий та чесний?! Ми в ЛІГА:ЗАКОН завдяки досвіду, накопиченому за тридцять років існування, розробили методологію, коли значну долю оцінки займає аналіз даних з відкритих джерел та ринкова аналітика. В перший день літа ми стартували вже з третім юридичним рейтингом LIGA ZAKON AWARDS 2021 та запрошуємо юридичну спільноту до активної участі та бажаємо перемог!".

Також, LIGA ZAKON AWARDS 2021 включатиме наступні унікальні номінації:

Медіавизнання року - визначається компанією ЛІГА:ЗАКОН за кількістю та тональністю згадувань компанії та її співробітників у медіа за 2021 рік. До уваги беруться авторські статті, коментарі та інші публікації на правову тематику та тематику юридичного бізнесу.

Опонент акула - визначається анонімним голосуванням професійного ринку. Кожен з учасників рейтингу має право вказати тих осіб, яких вважає найсильнішими опонентами під час проектів.

На додачу до оцінювання професійного юридичного ринку, LIGA ZAKON AWARDS 2021 оголосить також переможців спеціальних премій. Це:

- ТОП-5 ЮРИДИЧНИХ ДЕПАРТАМЕНТІВ - внутрішні юридичні підрозділи українського бізнесу, державних та комунальних підприємств, установ, організацій.

- LEGALTECH STARTUP РОКУ - команди, що представили у 2020-2021 році нові продукти для ведення юридичного бізнесу та юридичної роботи

Альона Васильєва, Голова Оргкомітету LIGA ZAKON AWARDS 2021: “Рейтинг LIGA ZAKON AWARDS - це можливість заявити про себе та свою юридичну компанію не тільки раз на рік, а й весь час демонструвати ринку високі показники та стандарти у тому чи іншому напрямку права. DATA SMART Аналіз забезпечує оцінювання інформації про номінантів шляхом виконання машинного алгоритму без втручання людини у режимі реального часу на підставі зібраних даних у профілі Legal Liga:BOOK та аналізу медіаактивності. Основні принципи LZ AWARDS залишаються сталими: прозорість, неупередженість, інноваційність.”

Як взяти участь?

Для участі в основних лігах необхідно:

1. Оновити інформацію в профілі LigaBOOK.

2. Подати анкету з кейсами через власний профіль. Збір заявок триватиме до 1 жовтня 2021 року.

Анкети складаються з: опису практики (до 100 балів), 5 ключових кейсів (до 100 за кожний кейс), відгуків клієнтів (до 100 балів за всі відгуки).

Голосування триватиме з 10.10. до 1.11, а відзначення переможців відбудеться наприкінці листопада під час урочистої церемонії.
Для участі в спецномінаціях необхідно подати заявку на офіційній сторінці Рейтингу.

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у Всеукраїнському юридичному рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2021!

Переглянути трансляцію заходу із відповідями на всі питання про LIGA ZAKON AWARDS 2021 можна за посиланням:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини