Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повний перехід на е-лікарняні відбудеться з 1 вересня

Реклама

Повний перехід усіх медичних закладів країни на формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в електронній формі відбудеться з 1 вересня 2021 року, а до 31 серпня працюватиме перехідна модель впровадження е-лікарняних. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Це означає, що з червня по серпень медичні заклади будуть формувати, як медичні висновки про тимчасову непрацездатність, так і видавати паперові листки непрацездатності. Рішення про вид документу, який видається пацієнту для підтвердження його факту тимчасової непрацездатності прийматиме лікар, відповідно до вимог МОЗ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відповідний наказ про «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки» вже підписаний та пройшов експертизу Мін'юсту.

Читайте також: Запускається електронний реєстр листків непрацездатності

Форму листка непрацездатності можна знайти в модулі "Форми та бланки" ІПС "ЛІГА:ЗАКОН". Для того щоб ознайомитися з можливостями та наповненням ІПС "ЛІГА:ЗАКОН" детальніше, скроистайтеся тестом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини