Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суддів і працівників апарату судів внесено до цільових груп для вакцинації від COVID-19

Реклама

Міністерство охорони здоров'я підтримало звернення Державної судової адміністрації щодо внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та доповнило цільові групи для вакцинації від коронавірусної хвороби на ІІІ етапі судами.

Про це йдеться в листі, що надійшов від МОЗ, повідомляє Державна судова адміністрація.

Державна судова адміністрація спільно з органами суддівського самоврядування неодноразово висловлювала занепокоєння щодо збільшення кількості захворювань як на державному рівні, так і серед працівників органів правосуддя, які забезпечують конституційне право громадян на справедливий суд.

У зверненнях зазначалося, що у зв'язку з неможливістю припинення процесу здійснення правосуддя (а суди в Україні не припиняли свою роботу впродовж усього періоду пандемії) слід невідкладно вжити заходів для охоплення суддів, працівників апарату судів та працівників органів та установ у системі правосуддя вакцинацією проти COVID-19 у числі першочергових груп населення.

У відповідь на лист МОЗ у ДСА розпочалася підготовка списків працівників органів та установ системи правосуддя, які виявлять бажання вакцинуватися від COVID-19.

Автоматизуйте свою договірну роботу з новим функціоналом LIGA360. Інструмент Contractum проаналізує текст ваших договорів, оцінить надійність сторін-підписантів та проінформує про наближення дат при виконанні умов договору. Встигніть першими отримати тест за посиланням.

Читайте також:

Набув чинності Закон про електронний суд

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини