Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд просять частково зупинити рішення РНБО від 14 травня щодо застосування санкцій

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував три заяви про забезпечення позову щодо рішення Ради національної безпеки та оборони України від 14 травня 2021 року.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Зокрема, суд просять зупинити дію рішення РНБО «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів» від 14 травня 2021 року в частині застосування санкцій відносно Ясагова Адлана, Ідрісова Мусліма та Шаіпова Магомеда.

Відповідні заяви надійшли до суду до подання самих позовів, як це передбачено положеннями Кодексу адміністративного судочинства.

Наразі суд вирішує питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову.

Нагадаємо, Володимир Зеленський Указом № 203/2021 увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". Зокрема, обмежувальні заходи (санкції) застосовано до 674 фізосіб та 138 юросіб (детальніше).

Автоматизуйте свою договірну роботу з новим функціоналом LIGA360. Інструмент Contractum проаналізує текст ваших договорів, оцінить надійність сторін-підписантів та проінформує про наближення дат при виконанні умов договору. Встигніть першими отримати тест за посиланням.

Читайте також:

РНБО застосує санкції стосовно земельних махінаторів: Міністр агрополітики

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини