Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA360 на службі у юриста

Реклама

Сьогоднішній світ диктує юридичному ринку нові правила та виклики. Вимога максимальної оптимізації зусиль та швидкого прийняття рішень вже стала нормою. У зв'язку з цим на перший план виходять інноваційні, діджитальні інструменти, які здатні задовольнити професійні потреби правників та зекономити їхній час.

Проаналізувавши можливі ризики та загрози у роботі юристів та адвокатів, компанія ЛІГА:ЗАКОН розробила комплексне рішення для їхньої ефективної діяльності. Це екосистема хмарних продуктів LIGA360, яка поєднала в собі продукти ЛІГА:ЗАКОН та індивідуалізувала їх для найважливіших ролей у компанії, зокрема і для юриста, створивши персоналізоване робоче місце з необхідним набором діджитальних інструментів.

Рольове робоче місце (РРМ) юриста в екосистемі LIGA360 включає в себе функціонал системи аналізу судових рішень VERDICTUM, системи моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT, Інформаційно-правових систем, системи аналізу та моніторингу медіа-простору SEMANTRUM та багато іншого. Це готове рішення для відстеження змін в правовому полі, в діяльності контрагентів та партнерів, а також моніторингу згадок у ЗМІ.

LIGA360 для юриста містить також смарт-сигнали, які сповіщають користувача про зміни та є незамінними для контролю законодавства, судових рішень, контрагентів тощо. Таким чином, він має змогу відслідковувати найсвіжішу інформацію, відфільтровану під його запит.

Завдяки наявності власного РРМ юрист отримує швидкий доступ до продуктів ЛІГА:ЗАКОН в єдиному робочому просторі, який є легким і доступним для комунікації з командою.

Рольове робоче місце включає модуль Бізнес-розвідка, який є незамінним для ознайомлення з діяльністю конкурентів і партнерів. Завдяки цьому можна своєчасно відслідковувати зміни статусів в реєстрах, в діяльності конкурентів, перевіряти судові справи.

Варто зазначити, що екосистема хмарних рішень LIGA360 вийшла на ринок у найбільший розпал карантину і її головним завданням було підтримати юридичну спільноту та український бізнес загалом, надаючи їм нові можливості для руху вперед та уникнення ризиків. В результаті, юристи отримали дієве антикризове рішення, яке забезпечило повну автоматизацію моніторингу правового поля України і як наслідок, зберегло час та ресурси.

Маючи своє рольове робоче місце в екосистемі хмарних рішень LIGA360 у юриста все під контролем!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини