Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Утворення Бюро економічної безпеки України: оприлюднено постанову

Реклама

Кабмін утворив Бюро економічної безпеки України як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.

Відповідну постанову № 510 було прийнято на урядовому засіданні 12 травня 2021 року.

Відповідно урядовою постановою було внесено зміни до схеми спрямування і координації діяльності центральних органів виконавчої влади Кабінетом Міністрів України через відповідних членів Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів від 10 вересня 2014 року № 442 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади", у частині доповнення розділу II та пункту 12 розділу III позицією "Бюро економічної безпеки України".

Нагадаємо, 25 березня набув чинності Закон № 1150-IX "Про Бюро економічної безпеки України". Детальніше про нього читайте тут і тут.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини