Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив зміни в реалізації фіскальних функцій ПРРО

Реклама

Рішенням Уряду затверджено зміни щодо реалізації фіскальних функцій програмними реєстраторами розрахункових операцій (ПРРО) для різних та окремих сфер застосування. Про це повідомила прес-служба Мінфіну.

Зміни внесено до постанов Кабміну:

Для спрощення роботи з ПРРО суб'єктам господарювання надається можливість застосування в ПРРО разом з кваліфікованим електронним підписом удосконаленого електронного підпису та/або удосконаленої електронної печатки (як спрощеного варіанту) для оформлення розрахункових документів та передачі їх до фіскального сервера ДПС.

Крім того, забезпечується можливість здійснення операцій з видачі готівкових коштів держателям електронних платіжних засобів через ПРРО (наразі такі операції доступні тільки для класичних РРО).

Читайте також: Фізособи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, мають право не застосовувати РРО

Подавайте звітність у пару кліків з сервісом Liga:REPORT. Тут можна заповнити декларацію, звіт з ЄСВ, вести книгу обліку доходів. Функція підказок та автозаповнення не залишить жодних питань щодо введених даних. Також Liga:REPORT допоможе сплатити податки та штрафи державі. Придбайте доступ прямо зараз, всього за 28 грн/міс.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини