Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочато спеціальну серію з цивільного, сімейного та спадкового права: встигни долучитися!

Реклама

Комітет з цивільного, сімейного та спадкового права Асоціації правників України запрошує до участі в спеціальній серії заходів з сімейного права. Упродовж тижня обговоримо нагальні нюанси сімейного законодавства, останньої практики, найдієвіші стратегії й тактики захисту та відповімо на питання, які цікавлять саме вас. Серед спікерів - представники Ради Комітету АПУ. Встигніть зареєструватися - надаємо перелік анонсів.

Аліменти на дитину: як захистити інтереси та майно платника від недобросовісних посягань стягувача?

17 травня, 16:00-17:00

Реєстрація за посиланням.

Інтереси дитини та розмір аліментів, співвідношення прав стягувача та обов'язків платника аліментів, аліментний договір: ключові положення для платника, запобіжники та механізми контролю, судовий наказ про стягнення аліментів і захист інтересів платника аліментів у позовному провадженні. Про це й не тільки поговоримо 17 травня.

Ключова спікерка - Ольга Лепіхіна, членкиня Ради Комітету АПУ з цивільного, сімейного та спадкового права, радниця ЮФ Asters.

Гаазька Конвенція від 1996 року. Реальні можливості vs. Українські реалії застосування

19 травня, 16:00-17:00

Реєстрація: за посиланням.

Обговорення присвячено Гаазькій Конвенції про юрисдикцію, право, що застосовується, визнання, виконання та співробітництво щодо батьківської відповідальності та заходів захисту дітей від 19 жовтня 1996 року. Її положеннями встановлено міжнародно-правовий механізм захисту особи чи майна дитини.

Ключовий спікер - Олександр Губін, член Ради Комітету АПУ з цивільного, сімейного та спадкового права, старший юрист AGA Partners.

Поділ майна осіб, які проживають однією сім'єю без реєстрації шлюбу: стратегія і тактика захисту

21 травня, 16:00-17:00

Реєстрація: за посиланням.

Третій захід із серії щодо з сімейного права, присвячений питанню поділу майна осіб, які проживають у фактичному шлюбі - від окремих аспектів до актуальної практики Верховного Суду.

Ключова спікерка - Олена Сібірцева, членкиня Ради Комітету АПУ з цивільного, сімейного та спадкового права, старша юристка A.G.A. Partners law firm, адвокатка.

Як автоматизувати договірну роботу? Дізнайтесь на онлайн-презентації з провідними експертами юрбізу. Реєструйтесь безкоштовно, і дивіться захід 18 травня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини