Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін розширив перелік документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів

Реклама

До переліку документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів та/або їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, було додано акт про придбання майна на аукціоні з продажу майна боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність). Зазначене рішення було прийнято за ініціативи Мін'юсту, повідомляє прес-служба міністерства.

Відповідна урядова постанова «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 7 вересня 1998 р. № 1388 і від 4 грудня 2019 р. № 1050» від 17 березня 2021 року № 219 набрала чинності 20 березня.

Такі зміни Уряд уніс до пункту 8 Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затвердженого постановою від 07.09.98 № 1388.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Порушникам ПДР, які вчасно сплатять штраф, не надсилатимуть постанов про адмінстягнення

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини