Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У суді оскаржують призначення Голови Державної податкової служби

Реклама

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов з вимогою скасувати розпорядження Уряду від 14 квітня 2021 року про призначення Олексія Любченка Головою Державної податкової служби.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Окрім іншого, суд просять визнати протиправними дії Комісії з питань вищого корпусу державної служби та Національного агентства з питань державної служби, які допустили Олексія Любченка до участі в конкурсі на посаду Голови Державної податкової служби, а також скасувати рішення Комісії, яким були визначені результати співбесіди з кандидатами та загальний рейтинг кандидатів.

Відповідачами вказано Національне агентство з питань державної служби, Комісію з питань вищого корпусу державної служби та Кабінет Міністрів.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Хотіли спробувати продукти LIGA360 безкоштовно? До 28 квітня ви можете тестувати наші рішення для бухгалтерів, юристів та бізнесу. Усе законодавство, професійна аналітика, автоматичні сигнали про зміни та понад 50 цифрових інструментів. Дізнавайтеся про умови тут.

Читайте також:

Нацполіція отримала право самопредставництва в суді

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини