Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент утворив конкурсну комісію для відбору кандидатур на посади суддів КСУ

Реклама

Президент Володимир Зеленський утворив конкурсну комісію для відбору кандидатур на посади суддів Конституційного Суду за квотою Президента. Відповідне повідомлення з'явилось на сайт Офісу Президента.

Про це йдеться в Указі № 167/2021 «Про конкурсну комісію для здійснення відбору кандидатур на посаду судді Конституційного Суду України щодо осіб, яких призначає Президент України».

Зазначається, що керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак має у десятиденний строк внести пропозиції щодо персонального складу цієї конкурсної комісії.

Крім того, документом визнається таким, що втратив чинність, Указ Президента від 4 жовтня 2017 року № 306.

Читайте також: Президент скасував укази про призначення О. Тупицького та О. Касмініна суддями КСУ

Нагадаємо, 29 грудня 2020 року Володимир Зеленський підписав Указ № 607/2020 про відсторонення Голови Конституційного Суду Олександра Тупицького від посади судді КСУ строком на два місяці (детальніше). А 26 лютого 2021 року Президент підписав Указ № 79/2021 про відсторонення Олександра Тупицького від посади судді Конституційного Суду з 28 лютого 2021 року строком ще на один місяць (детальніше).

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини