Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнято рішення щодо реєстрації для отримання допомоги для ФОП і працівників у "червоних" зонах

Реклама

Зареєструватись на отримання допомоги від держави у розмірі 8 тисяч гривень можна буде вже наступного тижня. Відповідне рішення було прийнято на сьогоднішньому урядовому засіданні, повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.
"Уряд сьогодні схвалив рішення, які дадуть змогу запустити механізм підтримки громадян та бізнесу, які постраждали від посилених карантинних заходів у «червоних зонах»", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що виплати, як і минулого разу, здійснюватимуться автоматично після подання заявки на порталі або в застосунку "Дія".

Читайте також: Президент підписав Закон про грошову допомогу для ФОП і працівників у "червоних" зонах

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини