Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ІТ-система для успішної роботи адвоката LIGA360:АДВОКАТ НААУ

15 грудня 2021, 14:11
2115
0
Автор:
Реклама

Як ми вже розповідали, компанія ЛІГА:ЗАКОН розробила комплексне хмарне рішення під назвою LIGA360: АДВОКАТ НААУ.

Нову ІТ-систему презентували спільно з Національною асоціацією адвокатів України. Цей ексклюзивний (для членів асоціації) продукт поєднав в собі 30-річний досвід у розробленні IT-рішень компанії ЛІГА:ЗАКОН та експертизу НААУ в організації адвокатської діяльності і підвищенні професійних стандартів адвокатури.

LIGA360: АДВОКАТ НААУ - це онлайн-простір адвоката "під ключ", який забезпечує безліч можливостей для віддаленої, онлайнової роботи з усіма необхідними інструментами для щоденної праці юриста, а також включає в себе доступ до актуального законодавства та повної бази судових рішень із можливістю прогнозувати рішення за позовами, доступ до сервісу перевірки та моніторингу контрагентів, до новин та подій НААУ, аналітики від експертів юридичних видань тощо.

Завдяки цьому комплексному хмарному рішенню адвокати можуть підвищувати свою кваліфікацію шляхом доступу до навчальних продуктів Вищої школи адвокатури в межах установленого НААУ річного обсягу залікових балів, а також сплачувати до НААУ щорічні внески на фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування (доступ до особистого кабінету адвоката є на сайті НААУ). Окрім того, використовуючи LIGA360: АДВОКАТ НААУ, адвокат має змогу контролювати свою репутацію в публічному просторі та залучати нових клієнтів, завдяки розміщенню інформації в національному професійному юридичному каталозі Liga:BOOK.

Комплексне хмарне рішення LIGA360: АДВОКАТ НААУ поєднало в собі попередні продукти та напрацювання компанії ЛІГА:ЗАКОН, а також індивідуалізувало їх для потреб адвокатів. Зокрема, це добре відома в юридичних колах система VERDICTUM, яка є найбільш повною базою судових рішень. До неї входить більше ніж 90 млн судових рішень, винесених за останні десятиріччя. Вона завжди актуальна і знаходиться в релевантному стані, при цьому є змога подивитися як коротку, резолютивну частину, так і всю історію тієї чи іншої справи. Сам функціонал продукту складається з таких основних модулів, як: аналіз, прогноз, розклад засідань.

Можливість прогнозування рішення суду функціонує у VERDICTUM PRO і стосується модуля ПРОГНОЗ. Адвокат завантажує в систему позовну заяву, а продукт зчитує документ і розпізнає його. Після цього система знаходить нормативно-правові акти, на яких ґрунтується ця позовна заява. VERDICTUM PRO показує список цих НПА, і за потреби є можливість його розширити іншими законодавчими актами. Окрім того, є можливість обрати вид правовідносин, суд чи конкретного суддю й побачити статистику саме щодо них.

На сьогодні VERDICTUM PRO, який входить до складу LIGA360: АДВОКАТ НААУ, показує ймовірність перемоги в суді щодо рішень в господарському судочинстві. Використовуючи всю 90-мільйонну базу, система вибирає найбільш релевантні рішення, сортує їх і показує результат: задоволено, частково задоволено чи відмовлено. Таку інформацію можна отримати щодо судових рішень не лише першої інстанції, а й апеляційної та касаційної.

Завдяки такому цінному функціоналу продукту, адвокат одразу бачить шанси позовної заяви та ймовірність перемоги в суді. Система показує ті недоліки чи прогалини, які можна покращити в позовній заяві, чим збільшити її шанси на отримання позитивного рішення. Окрім того, це значно скорочує час підготовки адвоката до судового засідання. Якщо раніше підготовка могла займати кілька днів, то з VERDICTUM PRO буде достатньо кількох годин.

LIGA360: АДВОКАТ НААУ - це по суті «єдине вікно» для роботи адвоката, яке поєднує в собі безліч можливостей та продуктів ЛІГА:ЗАКОН, в тому числі і систему CONTR AGENT, що дозволяє отримати всю інформацію про партнерів чи конкурентів й уникнути ризиків під час роботи з ними. Водночас це може бути не лише компанія чи ФОП, а й фізична особа.

CONTR AGENT має модульну структуру й безліч аналітичних інструментів. Найбільш новий модуль стосується перевірки саме фізичних осіб, адже адвокат працює не лише з юридичними особами чи ФОПами. Система надає відомості про людину, використовуючи дані із 16 реєстрів. Це реєстри виконавчих проваджень, єдиний реєстр боржників, перевірок СБУ, реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення, а також інформація про пов'язані компанії, ФОП тощо. Дані, представлені в продукті, надходять з відкритих реєстрів: як платних, так і безоплатних. Пошук працює за ПІБ особи, за яким система знаходить відомості про неї. Таким чином, адвокат має можливість проаналізувати інформацію щодо особи, стосовно якої в його клієнта виникли питання.

Іще один модуль ЗВ'ЯЗКИ дозволяє адвокату побачити повну картину і за допомогою зв'язків легко вибудувати увесь ланцюг і прослідкувати з ким пов'язаний той чи інший контрагент.

Свого часу компанія ЛІГА:ЗАКОН починала свою діяльність із такого продукту, як Інформаційно-правові системи, що також входить до функціоналу LIGA360: АДВОКАТ НААУ. Інформаційно-правові системи тримають у своєму фокусі всю базу законодавства України. Зокрема, такий модуль як Time machine, тобто «машина часу», відкриває для адвоката можливість здійснити своєрідну подорож у минуле з урахуванням досвіду майбутнього. "Машина часу" надає всю необхідну інформацію про стан правового поля на певну дату. Тобто адвокат зможе побачити, проаналізувати й порівняти законодавство в тому проміжку часу, який його цікавить.

Модуль законодавства є на сьогодні найбільш повним в Україні. База містить близько 2 млн нормативно-правових актів: законів та підзаконних НПА. Система показує чинну редакцію того чи іншого НПА, утім якщо потрібно обрати якусь іншу редакцію - це не проблема. Адвокат обирає той варіант, який його цікавить, порівнює його із чинним і бачить, які зміни в ньому відбулися.

Комплексне рішення LIGA360: АДВОКАТ НААУ передбачає також можливість отримувати автоматичні сповіщення про зміни, які відбуваються в законодавстві, щоб оперативно на них реагувати. Можна поставити документ на моніторинг і контролювати зміни щодо нього. Причому такий моніторинг можна зробити як щодо всього документа, так і щодо конкретної його частини чи абзацу. Система миттєво реагуватиме й повідомить користувача.

Досить ефективним інструментом для адвоката стане модуль СИТУАЦІЇ ДЛЯ ЮРИСТА. Це добірки аналітичних матеріалів, законодавства та судової практики щодо конкретних юридичних ситуацій. Наявність такої структурованої інформації допоможе адвокату швидко та якісно підготуватися до судового засідання.

Модуль СУДОВА ПРАКТИКА містить в собі судові прецеденти, адже в Україні рішення Верховного Суду де-факто мають статус прецеденту. Також цей модуль стане у нагоді адвокатам, які працюють із рішеннями Європейського суду з прав людини. Окрім того, система наділена функціоналом, який автоматично підраховує всі дедлайни подання документів, враховуючи при цьому вихідні та святкові дні. Тож жоден строк не буде пропущено.

До складу LIGA360: АДВОКАТ НААУ входять також смарт-сигнали, які сповіщають адвоката про зміну законодавства, появу нових судових рішень, ті чи інші зміни в компаніях контрагентів або клієнтів.

Також адвокат має можливість розмістити інформацію про власну компанію в національному юридичному каталозі Liga:BOOK опублікувати свої матеріали у профільних виданнях і на порталі ЮРЛІГА.

За допомогою нового комплексного ІТ-рішення LIGA360: АДВОКАТ НААУ адвокат має змогу подавати онлайн-звітність та сплачувати податки за допомогою бота. Розробники продукту мали на меті професійне зростання та інформаційно-технологічне забезпечення адвокатів, тому врахували професійну експертизу НААУ, а також всі рекомендації і побажання самих адвокатів.

Комплексні рішення LIGA360:АДВОКАТ НААУ можуть придбати виключно адвокати, дійсні члени НААУ. Було розроблено кілька варіантів пакетів, а саме:

- LIGA360: АДВОКАТ НААУ - для кожного адвоката;

- LIGA360: АДВОКАТ НААУ Старт - для адвоката в перші три роки у професії та для тих, хто поновив адвокатську практику;

- LIGA360: Помічник адвоката НААУ - для помічників і стажерів адвокатів.

Вищевказані пакети відрізняються між собою кількістю доступних навчальних кваліфікаційних заходів Вищої школи адвокатури, кількістю залікових балів, наявністю доступу до особистого кабінету адвоката, а також функціональністю модулів інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН. Придбати такі пакети можна на різні періоди: 3, 9 та 12 місяців.

LIGA360: АДВОКАТ НААУ є невід'ємним атрибутом успішного адвоката, надаючи йому всі необхідні інструменти для ефективної роботи!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини