Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд оновив порядок проведення конкурсу на держслужбу

Реклама

Уряд передбачив можливість дистанційного проведення співбесід суб'єктом призначення під час конкурсів на посади державної служби.

Відповідну постанову № 237 було прийнято 24 березня 2021 року.

Постановою врегульовується питання щодо дії укладених контрактів на період дії карантину, оголошення конкурсів на посади, що обіймають особи, з якими укладені контракти на період дії карантину, а також вирішення інших питань у перехідний період, повідомляє Урядовий портал.

Також акт вносить зміни до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, а саме:

- можливість проведення співбесіди з метою визначення суб'єктом призначення або керівником державної служби переможця (переможців) конкурсу дистанційно в режимі відеоконференції;

- можливість брати участь членам конкурсних комісій у її засіданнях дистанційно в режимі відеоконференції;

- зменшення кількості кандидатур, які визначаються Комісією з питань вищого корпусу державної служби та конкурсною комісією, для обрання суб'єктом призначення або керівником державної служби переможця конкурсу, з п'яти осіб на три особи;

- інші зміни технічного характеру.

Як уникнути ризиків у наймі співробітників? З оновленим функціоналом CONTR AGENT. Відтепер у системі доступні усі дані з державних реєстрів про громадян України. Перевірте, чи кандидат на роботу вчиняв правопорушення, корупційні діяння чи переховується від органів влади. Придбайте оновлений CONTR AGENT за вигідною ціною.

Читайте також:

Прийнято Закон про відновлення конкурсів на зайняття посад держслужби з пропозиціями Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини