Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До Верховного Суду надійшли ще три позови щодо оскарження застосування санкцій

Реклама

До Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду надійшли нові позовні заяви, якими оскаржується  Указ Президента України від 19 лютого 2021 року № 64/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”».Про це повідомила прес-служба ВС.

Раніше ми писали: Президент підписав Указ про застосування санкцій до 8 фізосіб і 19 юросіб

До Верховного Суду надійшов позов про оскарження санкцій проти Віктора Медведчука

Так, 17 березня 2021 року надійшов позов, яким оскаржується  п. 3 додатка 1 до введеного в дію цим Указом рішення РНБОУ, відповідно до якого застосовано санкції до позивача - громадянки України Наталії Лавренюк. Позову присвоєно реєстраційний номер справи - № 9901/80/21.

16 березня 2021 року подано позов щодо оскарження п. 5 додатка 1 до рішення РНБОУ, відповідно до якого застосовано санкції до позивача - громадянки України Оксани Марченко. Позову присвоєно реєстраційний номер справи - № 9901/74/21.

15 березня 2021 року до суду надійшов позов щодо оскарження п. 1 додатка 2 до рішення РНБОУ, відповідно до якого застосовано санкції до позивача - Міжнародної комерційної компанії «EVIRER LTD» (ОАЕ). 16 березня ухвалою Верховного Суду відкрито провадження в адміністративній справі № 9901/69/21 за цим позовом. Справу призначено для розгляду в судовому засіданні на 7 квітня 2021 року о 09:30.

Поставити ці справи на контроль можна в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Систему можна протестувати тут.

Читайте також:

Верховний Суд почав розгляд справи щодо застосування санкцій до телеканалів

Застосування санкцій до телеканалів: ВС визначився із відкриттям провадження у двох справах

Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо застосування санкцій

Указ Президента про застосування санкцій до телеканалів оскаржено до Верховного Суду

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини