Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 березня змінилися тарифи електронних довірчих послуг

Реклама

З 1 березня 2021 року підвищено вартість послуг державного підприємства «Національні інформаційні системи» з реєстрації підписувачів в Автоматизованій системі кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (ДП «Дія»).

Про це зазначено на офіційному сайті ДП «НАІС».

Вартість отримання кваліфікованих електронних довірчих послуг (КЕДП) та обслуговування даних становитиме:

- реєстрація підписувача для отримання КЕДП з обслуговуванням даних протягом 1 року - 696,00 грн. (у т. ч. ПДВ) для всіх категорій користувачів;

- реєстрація підписувача для отримання КЕДП, з обслуговуванням даних протягом 2 років - 1392,00 грн. (у т. ч. ПДВ) для всіх категорій користувачів.

Як захищати бізнес правовим шляхом? Дізнавайтесь з LIGA360: Юрист. Система надасть рекомендації щодо перевірок контролюючих органів й алгоритми дій. А завдяки плану перевірок органи держконтролю не застануть вас зненацька. Придбайте LIGA360: Юрист прямо зараз.

Забезпечити захист нерухомого майна та земельних ділянок від несанкціонованої зміни власника у період кризи можливо! Довірте це сервісу SMS-Маяк, який проінформує користувачів про зміни статусу об'єктів нерухомого майна. Поставити на моніторинг зараз

Читайте також:

У ДПС надали роз'яснення щодо скасування дії ЕЦП

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини