Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 березня в чергу на вакцинацію від COVID-19 можна записатись через "Дію": Прем'єр-міністр

Реклама

Відсьогодні українці зможуть записатися на безкоштовну вакцинацію від COVID-19 онлайн. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Відповідний інструмент, Електронний список очікування на вакцинацію, розробили спільно Мінцифри і МОЗ.

"База надісланих заявок дасть можливість чітко організувати логістику та в максимально стислі строки забезпечити людей безпечними вакцинами. Кожен охочий може потрапити до списку очікування на вакцинацію за допомогою застосунку чи порталу "Дія" або за допомогою національного контакт-центру МОЗ (0 800 60 20 19)", - йдеться в повідомленні.

За його словами, заповнити заявку можна менш ніж за 5 хвилин. Після цього українці отримуватимуть запрошення до пунктів щеплення відповідно до затвердженої Міністерством охорони здоров'я Дорожньої карти з вакцинації.

Розрізняйте фейкові новини та відслідковуйте інформацію з надійних джерел у системі Semantrum. Система моніторить понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій у реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів та забезпечте себе достовірною інформацією.

Читайте також: Кабмін оприлюднив календарний план безкоштовної вакцинації 2021

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини