Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС пропонує скасувати обов’язкові листи порушникам ПДР у разі вчасної сплати штрафу

Реклама

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, яким пропонується скасувати обов'язкові листи порушникам ПДР у разі вчасної сплати штрафу. Про це заявив заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомила прес-служба МВС.

За його словами, це дозволить скоротити витрати з Держбюджету і, у разі прийняття законопроекту, лист буде отримувати лише та особа, яка не сплатила свій штраф протягом 15 днів.

Також він додав, що найближчим часом у ВР зареєструють законопроект, яким пропонується притягнення представників дипломатичного корпусу до адміністративної відповідальності, якщо вони порушуватимуть Правила дорожнього руху в Україні.

«Ми підготували декілька цікавих ініціатив. Вже цього місяця на розгляд парламенту буде подано законопроект, який передбачає притягнення до адміністративної відповідальності представників дипломатичних місій», - розповів заступник Міністра.

Читайте також:

Діє нова редакція ПДР: що врахувати водіям, пасажирам, велосипедистам та пішоходам

Верховний Суд роз'яснив, які дії кваліфікуються як опір поліцейському

Відтепер у CONTR AGENT можна перевірити інформацію про фізичних осіб і бути впевненими у бізнес-зв'язках. Система проаналізує інформацію з державних реєстрів, і повідомить, якщо особа переховується від органів влади, є у реєстрі боржників, або має відкриті провадження. Встигніть замовити CONTR AGENT за вигідною ціною, тільки у лютому.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини