Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК відмовив у забезпеченні позову Олександру Тупицькому

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву Олександра Тупицького про забезпечення позову, у якій він просив суд заборонити УДО вчиняти дії щодо створення перешкод до виконання позивачем  повноважень Голови Конституційного Суду України. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"8 лютого у відкритому судовому засіданні ОАСК ухвалив - відмовити у її задоволенні, оскільки  суд дійшов висновку про відсутність правових підстав для цього. Позивачем не надано належних та допустимих доказів на підтвердження існування очевидної небезпеки заподіяння шкоди його правам та інтересам до ухвалення рішення у даній справі", - йдеться в повідомленні.

ОАСК зазначив, що застосування обраних позивачем заходів забезпечення позову не може ґрунтуватись на тих обставинах, якими позивач обґрунтовує свої заявлені позовні вимоги, оскільки цю оцінку суд надає виключно під час розгляду справи по суті.

В суді нагадали, що ОАСК відкрив провадження і призначив на 24 лютого підготовче засідання за позовом Олександра Тупицького до Управління державної охорони України щодо недопуску позивача  до виконання ним повноважень Голови Конституційного Суду України.

Читайте також: Верховний Суд відмовив у відкритті провадження у справі щодо відсторонення від посади судді КСУ

Президент підписав Указ про відсторонення Олександра Тупицького від посади судді КСУ на два місяці

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Обирайте комплексне рішення LIGA360: АДВОКАТ від ЛІГА:ЗАКОН, що поєднує головні інструменти для ефективної роботи адвоката в єдиному робочому просторі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини